Segmentinės tvoros montavimas

Segmentinė tvora yra vienas iš populiariausių pasirinkimų, norint aptverti gyvenamąjį namą, komercines, pramonines ir viešąsias erdves, įvairias žemės ūkio teritorijas. Ji taip pat naudojama sporto bei žaidimo aikštelėms, stadionams, mokykloms ir darželiams, parkams. Segmentinės tvoros pasižymi didele privalumų gausa. Jos yra tvirtos, ilgaamžiškos, reikalauja minimalios priežiūros ir gali būti pritaikytos prie skirtingų stilių. Segmentinė tvora taip pat atlaiko įvairias oro sąlygas – stiprų vėją, lietų bei sniegą. Ji neblokuoja saulės spindulių, todėl teritorijoje nebus šešėlio, kuris galėtų uždengti derlingą žemę. Segmentinės tvoros montavimas taip pat yra greitas ir ganėtinai paprastas. Ji lengvai surenkama iš atskirų segmentų. Tvoros montavimą galima įgyvendinti bet kokiomis oro sąlygomis. 

Įprastai segmentinės tvoros gaminamos iš cinkuotos vielos. Vėliau jos dažomos milteliniu būdu. Segmentinės tvoros taip pat gali būti karštai cinkuojamos. Prie jų nesunku priderinti stumdomus arba atveriamus segmentinius vartelius.

Dirbame visoje Lietuvoje.

Adresas
Liesėnų g. 13 A, Liesėnų km.
Videniškių sen., Molėtų r. sav.
Telefonai
+370-698-38894
+370-687-43619
Darbo laikas
Pirmadieniais - Penktadieniais
Nuo 8 val. iki 17 val.

Atliekame šiuos darbus

Segmentinių tvorų montavimas

Tai vienas iš populiariausių pasirinkimų, skirtų gyvenamųjų namų, ūkio ar visuomeninių objektų aptvėrimui. Segmentinės tvoros yra patvarios, praktiškos ir lengvai derinamos prie aplinkos.

Stumdomų, dviverių vartų ir vartelių montavimas

Stumdomi vartai dažnai naudojami privačių namų įvažiavimuose, komercinėse ir pramoninėse teritorijose, automobilių stovėjimo aikštelėse. Dviveriai vartai idealiai tinka sodybose, viešbučiuose bei kituose viešuose pastatuose.

Segmentinių vartų automatikos montavimas

Vartų automatikos sistema yra patogus ir itin saugus pasirinkimas. Ji gali būti naudojama stumdomiems arba varstomiems vartams.

Garantinis ir pogarantinis aptarnavimas

Tiek garantiniu, tiek pogarantiniu laikotarpiu siūlome remonto paslaugas. Norėdami sužinoti daugiau informacijos, susisiekite su mumis.

Atliktų darbų galerija

Segmentinės tvoros montavimo eiga

  1. Pirmasis žingsnis – planavimas bei matavimas. Nustatykite tikslią tvoros vietą ir pažymėkite, kur bus statomi stulpai. Įprastai jie išdėstomi kas 2,5–3 metrus. Jeigu montuosite vartus, pažymėkite šių vietą; 
  2. Kitas žingsnis – segmentinės tvoros stulpų montavimas. Iškaskite duobes ir į jas įstatykite stulpelius. Duobių gylis turėtų būti apie 60–80 centimetrų, priklausomai nuo tvoros aukščio bei grunto. Įstatę stulpus į duobes, jų vertikalumą patikrinkite su gulsčiuku. Segmentinės tvoros montavimo klaidos gali būti įvairios, tačiau viena iš dažniausių – nelygiai išdėstyti stulpeliai. Taigi, gulsčiuko naudojimas yra labai svarbus;
  3. Į duobes pilkite betono mišinį. Tuomet belieka palaukti, kol šis sukietės. Įprastai tai trunka 24–48 valandas;
  4. Tuomet pradedamas tvoros segmentų montavimas. Pradėkite nuo pirmo stulpelio ir prijunkite segmentą prie jo. Naudokite anksčiau jau minėtą gulsčiuką. Tęskite montavimą pagal tvoros liniją, prijungdami kiekvieną segmentą prie atitinkamo stulpo;
  5. Jeigu Jums neaktualus vartų montavimas, šį žingsnį praleiskite. Visiems kitiems reikia įstatyti vartų stulpus pagal pažymėtą vietą ir patikrinti jų vertikalumą. Tuomet prijunkite vyrius bei užraktus; 
  6. Galiausiai belieka įsitikinti, kad visi segmentai yra tinkamai pritvirtinti. 

Kai kuriems žmonėms aktualus segmentinės tvoros montavimas sukalant stulpus. Tokiu atveju pažymėkite stulpelių vietas ir įsitikinkite, kad jie visi yra tinkamo ilgio. Tam, jog užtikrintumėte stulpų vertikalumą, rekomenduojama naudoti gulsčiuką. Galiausiai sukalkite stulpelius į žemę. Jeigu ji per kieta arba akmenuota, gali prireikti iš anksto kasti duobes ir vėliau šias užpilti žvyru. 

Segmentinės tvoros montavimo kaina

Segmentinės tvoros montavimo kaina priklauso nuo kelių skirtingų aspektų, pavyzdžiui, naudojamų medžiagų, tvoros aukščio ir ilgio, stulpų kiekio, tvirtinimo elementų bei darbo sudėtingumo. Pateikiame Lietuvoje vyraujančių kainų pavyzdžius:

Segmentinė tvora15–50 eurų už kvadratinį metrą
Metaliniai stulpai5–20 eurų už vienetą
Tvirtinimo elementai1–5 eurai už vienetą
Varteliai150–240 eurų
Varstomi vartai360–600 eurų
Montavimo darbai10–20 eurų už metrą
El. paštas
info@leguma.lt